Appartementen te huur

Huur een appartement in Haarlem. Ook voor korte periodes!

Appartementen huren Haarlem

Heilig Hart Huisvesting verhuurt 61 mooi gemeubileerde appartementen voor één of meerdere personen in de voormalige Heilig Hart Kerk in Haarlem. Deze kerk is een prachtig rijksmonument en ligt aan de rand van het oude centrum.

U kunt in deze appartementen terecht vanaf enkele weken tot 1 jaar of langer.

Alle appartementen in de Heilig Hart Kerk zijn stijlvol gemeubileerd en verschillen in uitstraling en grootte. Zo zijn er mooie twee-, drie-en vierpersoonsappartementen op de eerste tot en met vierde verdieping. Maar er is ook een aantal vijfpersoonsappartementen op de begane grond. In de voormalige twee sacristieën zijn een charmante studio met entresol en aparte slaapkamer voor twee personen en een woning met drie verdiepingen geschikt voor bijvoorbeeld een gezin gebouwd.

Uitgerust met twee of meerdere boxsprings, een keukenblok inclusief een volledige keukenuitrusting, een zithoek met televisie en een badkamer met toilet is elk appartement direct klaar om te betrekken. In alle appartementen is gratis WiFi met hoge snelheid beschikbaar.

De huismeester ontvangt nieuwe huurders, maakt de centrale ruimten schoon en ziet toe op de naleving van de huisregels. Allround Organisers kan u helpen met schoonmaak, was en andere services

Neem contact op voor verdere informatie.